Nyheter

BLV ETF en obligationsfond som delat ut som en klocka

Publicerad

den

Vanguard Long-Term Bond Index Fund ETF (BLV ETF) spårar ett marknadsvärdevägt index av stats-, företags- och utlandsskulder i investeringsklass med minst 10 år till förfall. Vanguard Long-Term Bond Index Fund ETF Shares (BLV ETF), som handlas på NYSEArca, är en utdelande ETF. Denna börshandlade fond kommer med en årlig förvaltningskostnad på 0,05 procent.

BLV Factset Analytics Insight

BLV har exponering mot en bred portfölj av obligationer av investeringsklass. Fonden följer Barclays U.S. Long Government/Credit Float Adjusted Index, som består av amerikanska myndigheter, utländska emissioner i USD och företagsobligationer med en löptid på 10 år eller mer. Fonden strävar efter att leverera en bred och någorlunda likvid inställning till segmentet.

Fondsammanfattning

Investeringen syftar till att spåra resultatet för Bloomberg Barclays U.S. Long Government/Credit Float Adjusted Index. Detta index inkluderar alla medelstora och större emissioner av amerikanska statsobligationer, företagsobligationer av investeringsgrad och internationella dollardenominerade obligationer av investeringsgrad som har en löptid på mer än 10 år och är offentligt emitterade. Alla fondens investeringar kommer att väljas genom urvalsprocessen, och minst 80 % av fondens tillgångar kommer att investeras i obligationer som innehas i indexet.

Handla BLV

Vanguard Long-Term Bond Index Fund ETF (BLV ETF) finns endast att handla i USA. Av den anledningen finns den inte i utbudet hos svenska nätmäklare. CMC Markets erbjuder emellertid handel i BLV.

Även AvaTrade erbjuder handel med Vanguard Long-Term Bond Index Fund ETF Shares (BLV) i form av CFDer. Till AvaTrade.

Även IG erbjuder emellertid handel i Vanguard Long-Term Bond Index Fund ETF Shares (BLV). Till IGs ETF Screener.

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version