Nyheter

BLOK ETF investerar i Blockchain teknologier

Publicerad

den

Amplify Transformational Data Sharing ETF (NYSEArca: BLOK) startade i januari 2018, vilket gör den till en pionjär när det gäller blockchain teknologier. BLOK ETF har i skrivande stund 54 innehav. Förvaltningskostnaden ligger på 0,9 procent per år.

BLOK är en aktivt förvaltad ETF som strävar efter att ge totalavkastning genom att investera minst 80% av sina nettotillgångar i aktier i företag som är aktivt involverade i utveckling och användning av blockchain-teknik.

Varför investera i BLOK ETF?

BLOK ETF erbjuder en global aktieportfölj med professionellt utvalda företag som är involverade i transformerande datadelningsteknik.

Bekvämlighet och insyn i ETF-strukturen.

Aktiv förvaltningsstrategi som gör det möjligt för fonden att förbli flexibel och identifiera företag som är bäst positionerade för att dra nytta av utvecklingsområdet för transformerande datadelningsteknik

Vad är Blockchain teknologier

Blockchain är en peer-to-peer-delad, distribuerad huvudbok som underlättar processen för registrering av transaktioner och spårning av tillgångar i ett företagsnätverk. Blockchain hämtar sitt namn från hur den lagrar transaktionsdata – i block som är länkade ihop för att bilda en kedja.

När antalet transaktioner växer växer blockchain också. Block registrerar och bekräftar tid och sekvens av transaktioner, som sedan loggas in i blockchain, inom ett diskret nätverk som regleras av regler som överenskommits av nätverksdeltagarna.

Även om det ursprungligen är förknippat med digitala varor kan det användas för att spåra materiella, immateriella och digitala tillgångar och företag inom alla affärssektorer. BLOK investerar inte direkt i blockchain-teknik utan investerar i företag som är aktivt involverade i utveckling och användning av blockchain-teknik.

BLOK består också av företag som samarbetar med och / eller investerar direkt i företag som är aktivt engagerade i denna teknik, samt företag som agerar som medlemmar i flera konsortier som är dedikerade till denna teknik.

Handla BLOK ETF

Amplify Transformational Data Sharing ETF (NYSEArca: BLOK) finns endast att handla i USA. Av den anledningen finns den inte i utbudet hos svenska nätmäklare. IG erbjuder erbjuder emellertid handel i Amplify Transformational Data Sharing ETF (NYSEArca: BLOK).

Läs mer om ETFer från IG Market

CFDer är komplexa finansiella instrument och att investera i dem innebär en stor risk att snabbt förlorar pengar på grund av hävstången. 75 procent av icke-professionella kunder förlorar pengar när de handlar med dessa produkter. Du bör överväga om du förstår hur CFDer fungerar och om du har råd att ta risken att förlora dina pengar.

Största innehav

NAMNKORTNAMNVIKT
MICROSTRATEGY INCMSTR7.83%
GALAXY DIGITAL HOLDINGS LTDGLXY CN4.86%
RIOT BLOCKCHAIN INCRIOT4.29%
MARATHON PATENT GROUP INCMARA4.26%
CANAAN INCCAN4.05%
HUT 8 MNG CORP NEW COMHUT CN3.97%
SILVERGATE CAP CORPSI3.76%
HIVE BLOCKCHAIN TECHNOLOGIESHIVE CN3.53%
SQUARE INCSQ3.32%
PAYPAL HLDGS INCPYPL3.12%

Branschfördelning

Geografisk allokering

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version