Nyheter

BETZ ETF når 500 MUSD i förvaltad volym

Publicerad

den

Roundhill Investments, en ETF-sponsor som fokuserar på att erbjuda innovativa temafonder, meddelar att BETZ – The Sports Betting and iGaming ETF BETZ ETF når 500 MUSD i förvaltad volym. Milstolpen kommer mindre än ett år efter fondens lansering.

”Sportspel på nätet och iGaming har sett en snabbare tillväxt under pandemin. Vi förväntar oss att tillväxten kommer att fortsätta i takt med att regleringsmomentet kvarstår i USA, Kanada och Latinamerika,” säger Roundhills Will Hershey.

Roundhill planerar att lansera Roundhill Pro Sports ETF (NYSE: MVP) imorgon, som kommer att vara den första fonden någonsin som fokuserar på att investera i professionella idrottslag och professionella idrottsliga ligor. Fonden kommer också att allokera kapital till sportmedier och klädföretag.

”Vi tror att det finns kraftfulla medvind för professionella sporter, inklusive (1) fans som återvänder till arenor efter pandemi (2) tillväxten i pro sportmedierättighetskontrakt (3) status för proffslag som knappa, premiumtillgångar med en stark värderingsuppskattning. Vi är glada att kunna introducera MVP på marknaden imorgon, ”säger Roundhills Matias Dorta.

Om Roundhill Investments

Roundhill Investments är en registrerad investeringsrådgivare och ETF-sponsor med fokus på tematiska och sektorsspecifika investeringar. Vi skapar genomtänkta investeringsprodukter utformade för att hjälpa investerare att uttrycka sin vision om framtiden.

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version