Nyheter

BETZ ETF erbjuder exponering mot sports betting och iGaming

Publicerad

den

Roundhill tror att en förbättrad regleringsmiljö resulterar i en övertygande investeringsavhandling för sportspel och iGaming-företag. Roundhill Sports Betting & iGaming ETF (NYSEARca: BETZ) har en förvaltningskostnad på 0,75 procent.

Översikt

Roundhill Sports Betting & iGaming ETF (“BETZ ETF”) är utformat för att erbjuda detaljhandels- och institutionella investerare exponering för sportspel och iGaming-branscher genom att tillhandahålla investeringsresultat som nära motsvarar, före avgifter och kostnader, till Roundhills prestanda. Sportspel & iGaming-index (“BETZ Index”).

Roundhill Sports Betting & iGaming Index är det första och enda reglerbaserade indexet som är utformat för att spåra resultatet på den växande marknaden för online-vadslagning och spel, eller ”iGaming”.

Varför investera i sports betting?

Den globala spelmarknaden noterade spelintäkter (GGR) på 449 miljarder dollar 2018. En gång i stort sett olagligt och oreglerat har sportspel och iGaming sett en omfattande legalisering, särskilt i USA där 75 % av USA: s stater har antingen legaliserat sportspel eller infört lagstiftning för att göra det.

Den globala onlinespelmarknaden 2019 var 58,9 miljarder dollar. Uppskattningar tyder på att onlinespelmarknaden kommer att uppgå till 92,9 miljarder dollar år 2023, vilket nästan fördubblas i storlek.

BETZ ETF spårar ett index på minst 20 sportspel och onlinespel, eller iGaming, företag. BETZ ETF handlas på NYSE. BETZ ETF är den enda börsnoterade fonden globalt som fokuserade på att investera i företag som är involverade i online-sportspel och onlinespel

Fondbeskrivning

Roundhill Sports Betting & iGaming ETF (”BETZ ETF”) är utformat för att erbjuda investerare exponering för sportspel och iGaming-branscher genom att tillhandahålla investeringsresultat som nära motsvarar, före avgifter och kostnader, resultatet av Roundhill Sports Betting & iGaming Index ( ”BETZ Index”).

Roundhill Sports Betting & iGaming Index är det första indexet globalt utformat för att spåra prestanda för sportspel och iGaming-industrin. Indexet består av en differentierad viktportfölj av globalt börsnoterade företag som är aktivt involverade i sportspel & iGaming-branschen. Denna klassificering omfattar

(i) företag som driver personliga och / eller online-sportböcker
(ii) företag som driver online / internet-spelplattformar och
(iii) företag som tillhandahåller infrastruktur eller teknik till sådana företag i (i) eller (ii) .

Handla BETZ ETF

Roundhill Sports Betting & iGaming ETF (NYSEARca: BETZ) finns endast att handla i USA. Av den anledningen finns den inte i utbudet hos svenska nätmäklare. IG erbjuder erbjuder emellertid handel i Roundhill Sports Betting & iGaming ETF (NYSEARca: BETZ).

Största innehav

ViktNamnTicker
4.96%KINDRED GROUP PLCKINDSDB SS
4.86%PENN NATL GAMING INCPENN
4.71%POINTSBET HOLDINGSPBH AU
4.53%DRAFTKINGS INCDKNG
4.22%ENTAIN PLCENT LN
4.20%WILLIAM HILLWMH LN
3.84%FLUTTER ENTERTAINMFLTR LN
3.79%KAMBI GRP PLCKAMBI SS
3.64%EVOLUTION GAMINGEVO SS
3.32%SCORE MEDIA AND GA COM NPV CL A SB VTG SH(R/S)SCR CN

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version