Nyheter

BETS grundare berättar mer om verksamheten

Publicerad

den

Aaron Fischer, BETS grundare av det som heter The Sports Betting and iGaming UCITS ETF (LON:BETS) berättar för Proactive att fonden, under HANetf, lanserades på Londonbörsen den här veckan där den kommer att spåra Solactive Fischer Sports Betting och iGaming Index, med fokus på företag som generera majoriteten av sina intäkter genom sportspel och iGaming.

BETS grundare Fischer säger att det har funnits en ”enorm, uppdämd efterfrågan ’ för spel, eftersom regler börjar förändras i många stater i USA och runt om i världen. Han säger att Goldman Sachs uppskattar att intäkterna från sådana företag förväntas växa till $ 53 miljarder år 2033.

Adderas till månadssparande

I går fick vi bekräftat att Sports Betting and iGaming UCITS ETF kommer att adderas till Nordnets månadssparande för ETFer. BETS är inte den enda ETF som kommer att finnas med i Nordnets månadssparande, även Solar Energy UCITS ETF (TANN) och Airlines, Hotels and Cruise Lines UCITS ETF (TRYP) kommer att finnas som alternativ för månadssparande hos Nordnet. Alla dessa tre ETFer kommer att adderas när de handlas på Xetra i EUR.

Handla BETS ETF

Det är i dagsläget endast möjligt att handla Sports Betting and iGaming UCITS ETF (ticker: BETS) på Londonbörsen. Det gör det möjligt för europeiska investerare att handla denna börshandlade fond genom en mäklare som erbjuder handel på denna marknadsplats, till exempel DEGIRO.

BETS kommer emellertid att börja handlas på tyska Xetra den 15 juni 2021. När så sker med BETS ETF innebär det att det kommer att gå att handla denna ETF genom en svensk nätmäklare som Nordnet eller Avanza.

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version