Nyheter

ASOL ETP spårar kryptovalutan Solana

Publicerad

den

21Shares Solana ETP (ASOL ETP) med ISIN CH1114873776, spårar kryptovalutan Solana. Denna börshandlade produkts TER (total cost ratio) uppgår till 2,50 % p.a. 21Shares Solana ETP är den största ETN som följer Solana-indexet. Detta certifikat replikerar resultatet av det underliggande indexet med en skuldförbindelse med säkerheter som backas upp av fysiska innehav av kryptovalutan.

21Shares Solana ETP är ett litet ETN med 28 miljoner euro under förvaltning. ETN lanserades den 30 juni 2021 och har sin hemvist i Schweiz.

Mål

ASOL är designat för att ge investerare det enklaste och säkraste sättet att investera i Solana, den högpresterande, decentraliserade blockkedjan som stöder smarta avtal och decentraliserade appar.

Fördelar

Hög inkomstpotential: Tjäna ytterligare avkastning genom att satsa belöningar genom att validera transaktioner på Solana blockchain.

Säkerhet för institutionell grad: Institutionell säkerhets- och förvaringslösning som använder en mängd olika säkerhetsåtgärder, inklusive kylförvaring, flera privata nycklar, vitlistning och revisionsspår.

Premier emissions- och administrationsplattform: ASOL administreras via ONYX-plattformen, som använder den senaste tekniken för att hantera investeringar av digitala tillgångar.

Säkerhet: 21Shares håller de underliggande kryptotillgångarna i kylförvaring lika med 100% av värdet på certifikaten hela tiden.

Handla ASOL ETP

21Shares Solana ETP (ASOL ETP) är en europeisk börshandlad kryotovaluta. Denna ETP handlas på flera olika börser, till exempel Deutsche Boerse Xetra och Euronext Amsterdam.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETP genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRONordnet, Aktieinvest och Avanza.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamn
Euronext AmsterdamUSDASOL
Euronext ParisEURASOL
XETRAEURASOL
Boerse StuttgartEURASOL
Boerse DuesseldorfEURASOL
SIX Swiss ExchangeUSDASOL
gettexEURASOL
SIX Swiss ExchangeGBPASOL
SIX Swiss ExchangeCHFASOL

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version