Nyheter

Arbeta hemifrån för alltid? En växande rörelse, en unik investering

Publicerad

den

Medan mycket av ekonomin har återhämtat sig har det blivit klart att den globala pandemin har påskyndat förändringar som pågår innan vi någonsin hört talas om Covid-19. Företag som Microsoft, Twitter och Ford har aviserat permanenta policyer som stöder, uppmuntrar och till och med föreskriver fjärrarbete härifrån. Samtidigt har konsumentbeteendet förändrats till en online-centrerad hämtnings- och leveransmodell online som sannolikt kommer att förbli standard i åratal. Frågan är – hur är du placerad för dessa nya endemiska trender? Investerare kan titta på den nyligen lanserade Direxion Work From Home ETF (WFH).

Direxion Work From Home ETF (WFH) erbjuder exponering för företag inom fyra teknikpelare, vilket gör det möjligt för investerare att få exponering för de företag som kan dra nytta av en alltmer flexibel arbetsmiljö. De fyra pelarna inkluderar molnteknologi, cybersäkerhet, projekt- och dokumenthantering online och fjärrkommunikation. Företagen väljs för att inkluderas i indexet av ARTIS, en egen algoritm för bearbetning av naturligt språk, som använder nyckelord för att utvärdera stora volymer tillgänglig information, till exempel årsrapporter, företagsbeskrivningar och ekonomiska nyheter.

De nya teman beskrivs enligt följande:

Cloud Technologies: På grund av behovet av att data lagras, nås och delas på distans på ett säkert sätt kan företag som erbjuder molnteknologitjänster och tillgänglighet på begäran till datorsystem dra nytta av det.

Cybersäkerhet: Mer flexibla arbetsytor öppnar potentialen för ökade cyberhot, vilket ökar efterfrågan på företag som erbjuder cybersäkerhetssystem.

Projekt- och dokumenthantering online: Fjärrarbete kräver applikationer som möjliggör hantering av projekt och samarbete mellan individer och team, vilket ökar behovet av verktyg som optimerar dessa processer.

Fjärrkommunikation: Med arbetare på olika platser kommer behovet av videokonferenser, snabbmeddelanden och e-postapplikationer att öka så att kollegor kan anslutas praktiskt taget när de separeras fysiskt.

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version