Nyheter

Aktielansering och smidigare fondhandel hos SAVR

Publicerad

den

SAVR har nu över 50 personer som varje dag bygger på vad deras VD är övertygad om kommer bli framtidens investeringsplattform. Det finns så mycket spännande bakom kulisserna som börjar ta form och han säger att han inte kan vänta tills allmänheten kan börja använda det på riktigt. Just därför tänkte vi lyfta på locket och ge er en sneak peek av det nya SAVR, bland annat kommer vi få se aktielansering och smidigare fondhandel hos SAVR.

Det största är tveklöst att SAVR är på väg från att endast erbjuda fonder till att även öppna för aktiehandel. Innan SAVR lanserar aktiehandel har företaget emellertid lyssnat på sina kunders främsta önskemål för fondhandeln. Bland mycket annat så har bolagets kunder kommande förbättringar att se fram emot:

• Snabbare orderläggning

• Lägre valutaväxlingsavgifter

• Valbart mellan ljust och mörkt utseende

• Bättre grafer och översikt över sparandet

• Fler populära fondbolag

SAVRs långsiktiga mål är att bli en komplett investeringsplattform och utmana de få befintliga alternativen med en rikare upplevelse till lägre avgifter. Nästa steg i det blir att öppna upp handel i över 14 000 aktier och ETFer fördelat över 14 internationella marknader – det största utbudet av aktier för näthandel i Sverige.

Men aktieplattformen SAVR bygger handlar om så mycket mer än köp och sälj. SAVR började med ett blankt papper och vill återuppfinna hela investeringsupplevelsen från start till slut: från att hitta nya spännande bolag och förstå dem på djupet, till upplevelsen av att vara aktieägare i ett bolag. Allt byggt nytt och från grunden för den svenska marknaden på modern, blixtsnabb och driftsäker teknik.

Avslutningsvis vill Daniel Aarenstrup som SAVRs VD heter, uttrycka sin djupa tacksamhet till bolagets över 100 000 kunder, för ert otroliga stöd. Ni är mer än bara kunder för SAVR; ni är starka ambassadörer för SAVR, och tillsammans har vi inte bara sparat 40 miljoner i kickbacks – vi har för alltid förändrat vad svenska sparare betalar för sitt fondsparande. Vi är stolta över vad vi har åstadkommit tillsammans och ser fram emot att även förändra aktiesparandet med er.

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version