Nyheter

Med Aktieinvests handelsplattform kan du enkelt kan spara i både aktier och fonder

Publicerad

den

Som kund hos Aktieinvest kan du bland annat månadsspara automatiskt i aktier med färdiga sparboxar och portföljer på deras digital handelsplattform. Du kan även välja ett eget urval av aktier att månadsspara i som alltså är en typ av fraktionshandel.

Köpa andelar av aktier, vilket innebär att du kan komma åt dyra aktier som du kanske annars inte skulle ha råd med. Till exempel kan du köpa andelar av aktier såsom Amazon, Alphabet (Google), A.P. Møller – Mærsk och Berkshire Hathaway.

Handla aktier och fonder precis som vanligt. Dessutom kan du som har mindre än 60 000 kr i sparande hos Aktieinvest handla aktier courtagefritt direkt på Stockholmsbörsen.

Aktieinvest erbjuder helt enkelt det enklaste sättet att spara i aktier!

Aktieinvest är Sveriges äldsta nätmäklare med ca 60 000 kunder. Aktieinvest erbjuder sparande i fonder, enskilda aktier, färdiga portföljer och sparboxar. Tidigare ägdes Aktieinvest av medlemsorganisationen Aktiespararna, vilket har lett till att Aktieinvest kontinuerligt jobbar för att det ska bli enklare att spara i aktier. Sedan januari 2019 ägs Aktieinvest av Pareto Securities, en internationell investmentbank som har en ledande position på finansmarknaden i Norden.

Informationen ska inte ses som investeringsråd. Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.

”Detta inlägg är en annons för Aktieinvest och innehåller annonslänkar.”.

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version