Nyheter

ABBA ETP ger exponering mot både Bitcoin och Ethereum på samma gång

Publicerad

den

21Shares Bitcoin Suisse Index ETP (ABBA ETP) med ISIN ISIN CH0496484640 följer 21Shares Bitcoin Suisse-index snom spårar prestanda för kryptovalutorna Bitcoin och Ether, som är viktade med börsvärde i indexet.

Den börshandlade produktens TER (total cost ratio) uppgår till 2,50 % p.a. 21Shares Bitcoin Suisse Index ETP är den enda ETN som följer 21Shares Bitcoin Suisse-index. Denna ETN replikerar resultatet av det underliggande indexet med en skuldförbindelse med säkerheter som backas upp av fysiska innehav av kryptovalutan.

21Shares Bitcoin Suisse Index ETP är en liten ETN med tillgångar på 25 miljoner euro under förvaltning. Denna ETN lanserades den 4 oktober 2019 och har sin hemvist i Schweiz.

Beskrivning

21Shares Bitcoin Suisse Index ETP (ticker: ABBA) försöker spåra investeringsresultaten för ett index som består av Bitcoin och Ether baserat på börsvärden. Resultaten är denominerade i schweiziska franc (CHF).

Mål

21Shares Bitcoin Suisse Index ETP (ABBA) syftar till att spåra det finansiella resultatet för Bitcoin och Ethereum, och vikta dem baserat på aktuellt marknadsvärde för att säkerställa en korrekt representation av den nuvarande kryptomarknaden för Bitcoin och Ethereum.

Fördelar

För schweizarna av schweizarna: ABBA ETP är utfärdat av två av de ledande schweiziska företagen för finansiella tjänster för kryptotjänster, förvarade i Schweiz och handlas i schweiziska franc på den schweiziska SIX-börsen.

Köp marknaden: Korgen med BTC och ETH ger investerare exponering mot de två största kryptovalutorna efter börsvärde.

Premier emissions- och administrationsplattform: ABBA administreras via Onyx-plattformen som använder den senaste tekniken för att hantera investeringar av digitala tillgångar.

Mest lovande blockkedjor: Bitcoin och Ethereum blockchain är ledande när det gäller nätverksanvändning, utveckling och samhällsengagemang.

Handla ABBA ETP

21Shares Bitcoin Suisse Index ETP (ABBA ETP) är en börshandlad kryptovaluta (ETP) som handlas på SIX Swiss Exchange.

SIX Swiss Exchange är en marknad som få svenska banker och nätmäklare erbjuder access till, men DEGIRO gör det.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamn
SIX Swiss ExchangeUSDABBA
gettexEUR21XA
Stuttgart Stock ExchangeEUR21XA
Boerse DuesseldorfEUR21XA
SIX Swiss ExchangeCHFABBA

Största innehav

KryptovalutaVikt %
Bitcoin74.99%
Ethereum25.01%

Innehav kan komma att förändras

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version