Nyheter

3UKS ETC ger tre gånger den omvända avkastningen på FTSE-100

Publicerad

den

WisdomTree FTSE 100 3x Daily Short (3UKS ETC) är en fullständigt säkerställd, UCITS-godkänd börshandlad produkt. ETP följer FTSE 100 Daily Ultra Short Strategy RT Gross TR-index, vilket ger tre gånger den omvända dagliga utvecklingen av FTSE 100 Declared Dividend TR-indexet, justerat för att återspegla avgifter samt de kostnader och intäkter som är inneboende i att korta aktier.

Till exempel, om FTSE 100 stiger med 1% under en dag, kommer ETP att falla med 3%, exklusive avgifter. Men om FTSE 100 faller med 1 % under en dag, kommer ETP att stiga med 3 %, exklusive avgifter.

*Tidigare Boost FTSE 100 3x Short Daily ETP

FTSE 100 Daily Ultra Short Strategy RT Brutto TR Index

FTSE 100 Daily Ultra Short Strategy RT Gross TR Index syftar till att replikera den omvända dagliga utvecklingen av FTSE 100 Total Return Declared Dividend Index multiplicerat med en hävstångsfaktor på tre och justerat för att spegla vissa inneboende kostnader och intäkter för att upprätthålla de korta positioner som krävs för att uppnå det målet.

FTSE 100 Total Return Declared Dividend Index är en totalavkastningsversion av FTSE 100 Index, som är ett kapitaliseringsviktat index över de 100 mest kapitaliserade företagen som handlas på London Stock Exchange.

Handla 3UKS ETC

WisdomTree FTSE 100 3x Daily Short (3UKS ETC) är en europeisk börshandlad råvara som handlas på London Stock Exchange.

London Stock Exchange är en marknad som få svenska banker och nätmäklare erbjuder access till, men DEGIRO gör det.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamnISIN
LSEGBP3UKSIE00B7VB3908

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version