Nyheter

3TYL ETP ger tre gånger avkastningen på den amerikanska tioåringen

Publicerad

den

WisdomTree US Treasuries 10Y 3x Daily Leveraged (3TYL ETP) är en fullständigt säkerställd, UCITS-godkänd börshandlad produkt. ETP ger tre gånger den dagliga utvecklingen av US Treasury Note 10Y Rolling Future-index, som spårar 10-åriga US Treasury Note-terminer på första månaden, plus ränteintäkterna som tjänats in på det ställda beloppet. 10-åriga US Treasury Note-terminer handlas på CBOT och levererar amerikanska statsobligationer med 6,5-10 års löptid.

Till exempel, om indexet stiger med 1% under en dag, så kommer ETP att stiga med 3%, och om indexet faller med 1% under en dag, då ETP kommer att falla med 3%, exklusive avgifter och ränteintäkter.

*Tidigare Boost US Treasuries 10Y 3x Leverage Daily ETP

US Treasury Note 10Y Rolling Future Index

US Treasury Note 10Y Rolling Future Index replikerar utvecklingen av en lång position i 10-åriga US Treasury Note-terminskontrakt på första månaden. 10-åriga amerikanska statsobligationer handlas på CBOT och levererar amerikanska statsobligationer med 6,5-10 års löptid.

Frontmånadskontrakt är terminskontrakten med närmaste förfallodatum. Varje kvartal, före utgången av det nuvarande förstamånadskontraktet, rullar indexet till nästa förstamånadskontrakt.

Handla 3TYL ETP

WisdomTree US Treasuries 10Y 3x Daily Leveraged (3TYL ETP) är en europeisk börshandlad produkt som handlas på London Stock Exchange.

London Stock Exchange är en marknad som få svenska banker och nätmäklare erbjuder access till, men DEGIRO gör det.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamnISIN
LSEGBx3TYLIE00BKT09032
Borsa ItalianaEUR3TYLIE00BKT09032

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version