Nyheter

3QSS ETP ger tre gånger den omvända avkastningen på Nasdaq-100

Publicerad

den

WisdomTree NASDAQ 100 3x Daily Short (3QSS ETP) är en helt säkerställd, UCITS-kvalificerad börshandlad produkt. ETP spårar NASDAQ-100® 3x Inverse Total Return-index, vilket ger tre gånger den inversa dagliga prestandan för NASDAQ-100 TR-index, justerat för att återspegla avgifter samt kostnader och intäkter som är förknippade med kortslutningsaktier.

Till exempel, om indexet stiger med 1% under en dag, kommer ETP att sjunka med 3%, och om indexet faller med 1% över en dag, kommer ETP att stiga med 3%, exklusive avgifter och ränteintäkter.

NASDAQ-100® 3x Inverse Total Return Index

NASDAQ-100® 3x Inverse Total Return Index syftar till att replikera den dagliga inverterade prestandan för NASDAQ-100 Total Return Index multiplicerat dagligen med tre och justeras för att återspegla vissa inneboende kostnader och intäkter för att behålla de korta positioner som krävs för att uppnå detta mål.

NASDAQ-100® Total Return Index är en totalavkastningsversion av NASDAQ-100-indexet, som består av 100 av de största icke-finansiella värdepapper som är noterade på NASDAQ StockMarket® (NASDAQ®) baserat på börsvärde. Den innehåller inte värdepapper från finansiella företag inklusive investeringsbolag.

Handla 3QSS ETP

WisdomTree NASDAQ 100 3x Daily Short (3QSS ETP) är en europeisk börshandlad produkt. Denna ETPhandlas på flera olika börser, till exempel Borsa Italiana, Deutsche Boerse Xetra och London Stock Exchange. Av den anledningen förekommer olika kortnamn på samma börshandlade produkt.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETF genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamnISIN
LSEGBxLQQSIE00BLRPRJ20
LSEUSDQQQSIE00BLRPRJ20
Borsa ItalianaEURQQQSIE00BLRPRJ20
XetraEUR3QSSIE00BLRPRJ20

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version