Nyheter

3BFS ETC ger tre gånger den omvända avkastningen på Brent Crude

Publicerad

den

WisdomTree Brent Crude Oil 3x Daily Short (3BFS ETC) är en helt säkerställd börshandlad råvara (ETC) som är utformad för att ge investerare en kort hävstångsexponering mot Brent Crude Oil. ETC ger en total avkastning som består av -3 gånger den dagliga prestandan för Solactive Brent Crude Oil Commodity Futures SL -index (SOLWSCO2), plus ränteintäkterna justerade för att återspegla avgifter och kostnader för produkten.

Till exempel, om Solactive Brent Crude Oil Commodity Futures SL -index stiger med 1% under en dag, kommer ETP att minska med 3%, exklusive avgifter. Men om Solactive Brent Crude Oil Commodity Futures SL -index faller med 1% under en dag, kommer ETP att stiga med 3%, exklusive avgifter.

Solactive Brent Crude Oil Commodity Futures SL Index

Solactive Brent Crude Oil Commodity Futures SL Index är utformat för att återspegla en investering i andra Brent Crude Oil-terminsavtal för andra månadens första månad som kontinuerligt rullas på ett förutbestämt månatligt rullande schema.

Även om indexet mäter överavkastningsprestanda baserat på terminsprisutvecklingen och rullavkastningen, ger ETC en total avkastningsprestanda som också inkluderar ränteintäkter på det säkerställda beloppet.

Handla 3BFS ETC

WisdomTree Brent Crude Oil 3x Daily Short (3BFS ETC) är en börshandlad råvara som handlas på bland annat London Stock Exchange och tyska Xetra.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETF genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamnISIN
LSEGBx3BSRIE00BLRPRK35
LSEUSD3BRSIE00BLRPRK35
Borsa ItalianaEUR3BRSIE00BLRPRK35
XetraEUR3BFSIE00BLRPRK35

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version