Nyheter

2TRV ETP för den som tror att resandet kommer att öka

Publicerad

den

WisdomTree STOXX Europe Travel & Leisure 2x Daily Leveraged (2TRV ETP) är en börshandlad UCITS produkt med full säkerhet. Det är en kvalificerad börshandlad produkt (ETP) utformad för att ge investerare en hävstångseffekt i form av exponering mot STOXX Europe Travel & Leisure 2x Daily Leveraged.

Denna ETP ger en total avkastning som består av hävstång gånger den dagliga utvecklingen för TBD-index (SXTR), justerad till att återspegla avgifter och kostnader som är inneboende för att behålla en hävstångsposition i aktier. Till exempel, om TBD-index stiger med 1% under en dag, sedan stiger ETP med 2%, exklusive avgifter. Men om TBD index faller med 1% under en dag, då kommer ETP att falla med 2%, exklusive avgifter.

Denna ETP kommer med en årlig förvaltningskostnad på 0,80 procent.

Denna ETP är strukturerad som ett skuldpapper och inte som aktier (equity) och kan skapas och lösas in på begäran av auktoriserade deltagare och handlas på börs precis som aktier i ett företag. Denna ETP är inte en UCITS-produkt

Potentiella fördelar

Få en hävstångsexponering mot resultatet av STOXX Europe Travel & Leisure 2x Daily Leveraged.

Förstora din avkastning i en enkel handel.

UCITS godtagbara och fullt säkrade.

Transparent prestanda och avgifter.

Lätt att investera: Allt i en produkt som inte kräver att investeraren hanterar terminer, lånar kontanter eller korta aktier.

Riskhantering: Du kan inte förlora mer än det investerade beloppet.

Likviditet: Handlar på börsen, med flera auktoriserade deltagare (AP) och market makers (MM).

Handla 2TRV ETP

WisdomTree STOXX Europe Travel & Leisure 2x Daily Leveraged (2TRV ETP) är en europeisk börshandlad produkt som handlas på London Stock Exchange.

London Stock Exchange är en marknad som få svenska banker och nätmäklare erbjuder access till, men DEGIRO gör det.

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version