Nyheter

2STR ETP en börshandlad produkt för den som tror att resandet kommer att minska

Publicerad

den

WisdomTree STOXX Europe Travel & Leisure 2x Daily Short (2STR ETP) är en fullständigt säkerställd, UCITS-godkänd börshandlad produkt (ETP) designad för att ge investerare en hävstångsexponering mot STOXX Europe Travel & Leisure 2x Daily Short. ETP ger en totalavkastning som består av hävstångseffekter gånger den dagliga utvecklingen av TBD-indexet (SXTGR), justerad för att återspegla avgifter såväl som de kostnader och intäkter som är förknippade med att korta aktier. Till exempel, om TBD-indexet stiger med 1 % under en dag, kommer ETPen att falla med 2 %, exklusive avgifter. Men om TBD-indexet faller med 1 % under en dag, kommer ETP att stiga med 2 %, exklusive avgifter.

Till exempel, om STOXX Europe 600 Travel & Leisure (Bruttoavkastning) EUR-index stiger med 1 % under en dag, kommer ETP att falla med 2 %, exklusive avgifter. Men om STOXX Europe 600 Travel & Leisure (Bruttoavkastning) EUR-index faller med 1 % under en dag, kommer ETP att stiga med 2 %, exklusive avgifter.

Att hålla den här produkten i mer än en dag kommer sannolikt att resultera i en avkastning som skiljer sig från -2 gånger avkastningen av Benchmark under den innehavsperioden. Denna skillnad, som kallas ”Compounding Effect”, orsakas av produktens dagliga hävstångsombalansering och förstärks av mer hävstångseffekt och längre innehavsperioder. Compounding kan ha en positiv eller negativ inverkan på produktens avkastning, men tenderar att ha en negativ inverkan ju högre volatilitet benchmark har.

Du kan handla denna produkt på olika börser efter eget gottfinnande. Du kan förlora hela värdet av din initiala investering, men du kommer inte

Handla 2STR ETP

WisdomTree STOXX Europe Travel & Leisure 2x Daily Short (2STR ETP) är en europeisk börshandlad produkt som handlas på London Stock Exchange.

London Stock Exchange är en marknad som få svenska banker och nätmäklare erbjuder access till, men DEGIRO gör det.

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version