Nyheter

2SBT ETP ger den omvända ursutvecklingen på Bitcoin

Publicerad

den

21Shares Short Bitcoin ETP (2SBT ETP) strävar efter att ge en -1x avkastning till Bitcoins prestanda under en enda dag. Denna produkt får kort exponering genom att låna Bitcoin och samtidigt sälja den på en exekveringsplattform.

Varning

Denna produkt är designad för att ge en -1x exponering för Bitcoins prestanda på daglig basis. Investerare som överväger sådan exponering bör vara uppmärksamma på den rekommenderade innehavsperioden. Under längre perioder än en dag är returen av produkten inte densamma eftersom den totala avkastningen av prestandan multipliceras med en faktor minus en. Detta beror helt enkelt på att faktorn minus ett återställs dagligen.

Omvända ETP:er är inte lämpliga för alla investerare. Denna produkt är endast avsedd för investerare som förstår riskerna med att investera i en produkt med kort exponering och avser att investera på kort sikt.

Invers krypto

Designad för att göra det möjligt för investerare att dra nytta av ogynnsamma prisrörelser på Bitcoin.

Daglig ombalansering

I motsats till shorting-handelsstrategier återställs den omvända ETP:n i slutet av varje dag och prestanda rullas inte över. Det rekommenderas för kortare uppehållsperioder.

Inställning av institutionell betyg

21Shares samarbetar med branschledande utlåningsanläggningar inom kryptoindustrin, förvaringsinstitut och handelsdesk för att säkerställa den högsta nivån av professionalism.

Intradagslikviditet

Investerare kan handla omvänd ETP och öppna/stänga handelspositioner under handelstid för att reagera snabbt på plötsliga prisrörelser.

Handla 2SBT ETP

21Shares Short Bitcoin ETP (2SBT ETP) är en europeisk börshandlad fond. Denna fond handlas på flera olika börser, till exempel SIX Swiss Exchange och Deutsche Boerse Xetra. Av den anledningen förekommer olika kortnamn på samma börshandlade fond.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETF genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Börsnoteringar

BörsKortnamnValuta
Deutsche Boerse Xetra2SBTEUR
SIX Swiss ExchangeSBTCUSD
Boerse Stuttgart2SBTEUR
Boerse Duesseldorf2SBTEUR
Gettex2SBTEUR

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version