Nyheter

2PAL ETC ger dubbla kursuppgången i palladium

Publicerad

den

WisdomTree Palladium 2x Daily Leveraged (2PAL ETC) är en fullständigt säkerställd, börshandlad råvara (ETC) utformad för att ge investerare en hävstångsexponering mot Palladium. ETC ger en totalavkastning som består av 2 gånger den dagliga utvecklingen av Solactive Palladium Commodity Futures SL-index (SOLWSPA1), plus ränteintäkterna justerade för att återspegla avgifter och kostnader förknippade med produkten.

Till exempel, om Solactive Palladium Commodity Futures SL-index stiger med 1 % under en dag, kommer ETP att stiga med 2 %, exklusive avgifter. Men om Solactive Palladium Commodity Futures SL-index faller med 1% under en dag, kommer ETP att falla med 2%, exklusive avgifter.

Solactive Palladium Commodity Futures SL Index

Solactive Palladium Commodity Futures SL Index är utformat för att återspegla en investering i COMEX Palladium råvaruterminskontrakt för första månaden, som rullar ut månadsvis från det utgående förstamånadskontraktet och in i nästa första månadskontrakt. Indexet mäter prestanda för överavkastning baserat på terminsprisutvecklingen och rullavkastningen. ETC ger dock en total avkastningsprestation som även inkluderar ränteintäkterna på det ställda beloppet.

Handla 2PAL ETC

WisdomTree Palladium 2x Daily Leveraged (2PAL ETC) är en europeisk börshandlad råvara som handlas på London Stock Exchange.

London Stock Exchange är en marknad som få svenska banker och nätmäklare erbjuder access till, men DEGIRO gör det.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamnISIN
LSEUSD2PALIE00B94QLN63
Borsa ItalianaEUR2PALIE00B94QLN63

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version