Nyheter

2MCL ETC ger den dubbla avkastningen på brittiska FTSE 250

Publicerad

den

WisdomTree FTSE 250 2x Daily Leveraged (2MCL ETC) är en fullständigt säkerställd, UCITS-godkänd börshandlad produkt. ETP följer FTSE 250 Daily Leveraged RT TR-index, vilket ger två gånger den dagliga utvecklingen av FTSE 250 Net TR-index, justerat för att återspegla avgifter och kostnader som är inneboende för att upprätthålla en hävstångsposition i aktier.

Till exempel, om FTSE 250 stiger med 1 % under en dag, kommer ETP att stiga med 2 %, exklusive avgifter. Men om FTSE 250 faller med 1 % under en dag, kommer ETP:n att falla med 2 %, exklusive avgifter.

*Tidigare Boost FTSE 250 2x Leverage Daily ETP

FTSE 250 Daily Leveraged RT TR Index

FTSE 250 Daily Leveraged RT TR Index syftar till att replikera det dagliga resultatet för FTSE 250 Net Dividend Total Return Index multiplicerat med en hävstångsfaktor på två och justerat för att återspegla vissa inneboende kostnader för att upprätthålla de hävstångspositioner som krävs för att uppnå det målet.

FTSE 250 Index är ett kapitaliviktat index som består av de 101:a till 350:e mest kapitaliserade företagen som handlas på London Stock Exchange. Detta index beräknas i GBP och publiceras varje minut.

Handla 2MCL ETC

WisdomTree FTSE 250 2x Daily Leveraged (2MCL ETC) är en europeisk börshandlad produkt som handlas på London Stock Exchange.

London Stock Exchange är en marknad som få svenska banker och nätmäklare erbjuder access till, men DEGIRO gör det.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamnISIN
LSEGBP2MCLIE00B94QKJ52

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version