Nyheter

21Shares tillkännager noteringen av tre nya krypto-ETP på Euronext Paris och Amsterdam

Publicerad

den

21Shares, världens största emittent av kryptovaluta-ETP, tillkännagav i förra veckan noteringen av tre nya krypto-ETP på Euronext Paris och Amsterdam med Decentraland, AAVE och FTX Token.

• 21Shares Decentraland ETP (ISIN: CH1161102699 Ticker: Mana FP och Mana NA i valutor: Euro, USD): Decentraland är den första decentraliserade och användarägda virtuella verklighetsplattformen som tillåter användare att skapa, uppleva och tjäna pengar på innehåll och applikationer, inklusive köp av virtuell mark. Från och med idag har mer än 180 miljoner dollar av markförsäljning sålts.

21Shares Aave ETP (ISIN: CH1135202120 I Ticker: AAVE FP och AAVE NA I Valuta: EURO, USD) ligger i framkanten av decentraliserad finansiering genom sitt protokoll för likviditetsmarknaden med öppen källkod. Aaves nätverk med öppen källkod tillåter användare att sömlöst interagera med ett API eller direkt med smarta kontrakt på Ethereum-nätverket, vilket säkerställer större transparens och effektivitet.

• 21Shares FTX Token ETP (ISIN: CH1145930983 I Ticker: AFTT FP och AFTT NA I Valutor: Euro, USD): FTX är en ledande kryptoderivatbörs som erbjuder produkter som derivat, optioner, volatilitetsprodukter och belånade tokens och är den 3:e största utbytestoken med en daglig handelsvolym på $2,5 miljarder+. Token FTT tillåter användare att satsa FTT, få rabatter på handelsavgifter och delta i omröstningen av gemenskapsregeringen.

Från och med februari 2022 hanterar 21Shares mer än 2 miljarder USD i 28 ETP:er för kryptovalutor och över 100 listningar, inklusive världens enda ETP:er som spårar Binance, 4 Crypto Index Baskets och två ETP:er med investerarbelöningar (Tezos och Solana). Dess produkter är noterade på 10 reglerade europeiska och schweiziska handelsbörser.

Handla Mana ETP

21Shares Decentraland ETP är en europeisk börshandlad kryptovaluta som handlas på Euronext Paris och Amsterdam.

Euronext Paris och Amsterdam är marknader som få svenska banker och nätmäklare erbjuder access till, men DEGIRO gör det.

Handla AAVE ETP

21Shares Aave ETP är en europeisk börshandlad kryptovaluta som handlas på Euronext Paris och Amsterdam.

Euronext Paris och Amsterdam är marknader som få svenska banker och nätmäklare erbjuder access till, men DEGIRO gör det.

Handla AFTT ETP

21Shares FTX Token ETP är en europeisk börshandlad kryptovaluta som handlas på Euronext Paris och Amsterdam.

Euronext Paris och Amsterdam är marknader som få svenska banker och nätmäklare erbjuder access till, men DEGIRO gör det.

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version