Nyheter

21Shares noterar tre nya krypto-ETPer på BX Swiss

Publicerad

den

21Shares AG världens största emittent av kryptovaluta ETP:er, tillkännagav i veckan noteringen av tre nya krypto-ETP:er på BX Swiss med Aave, Chainlink respektive Uniswap som underliggande tillgångar.

Aave (ISIN: CH1135202120, Ticker: AAVE BW) ligger i framkant av decentraliserad finansiering genom sitt protokoll för likviditetsmarknaden med öppen källkod. Aaves nätverk med öppen källkod tillåter användare att sömlöst interagera med ett API eller direkt med smarta kontrakt på Ethereum-nätverket, vilket säkerställer större transparens och effektivitet.

Chainlink (ISIN: CH1100083471, Ticker: LINK BW) är bland de mest sofistikerade orakelnätverken i världen och möjliggör smarta kontrakt för att skapa effektiva blockkedjor för realtidsdata och beräkningar. Chainlinks nätverk har vuxit till att omfatta ett stort antal användningsfall från decentraliserad ekonomi, företagsinfrastruktur, försäkringsprodukter, NFTer och spelapplikationer.

Uniswap (ISIN: CH1135202096, Ticker: AUNI BW) är en av de största decentraliserade börserna i världen som arbetar på Uniswap-protokollet, som levererar likviditet och handel med tokens på Ethereum-blockkedjan. Uniswaps spektakulära tillväxt har gjort det möjligt för dess ekosystem att integrera 300+ verktyg och applikationer, med en handelsvolym på $785B+, vilket är bland de största i branschen.

Hany Rashwan, VD och medgrundare 21Shares sa: ”Veckans lanseringar ökar tillgängligheten för investerare och gör att de enkelt kan vara en del av det unika, innovativa och snabbväxande kryptoekosystemet. Detta är ytterligare ett spännande tillskott för oss när vi fortsätter att utöka vår enorma produktsvit.”

Handla dessa produkter

Dessa produkter handlas på BX Swiss, en marknadsplats som är relativt svår att handla på som svensk. Det finns emellertid en svensk fondkommissionär som tillhandla håller handel på denna marknadsplats, Mangold Fondkommision AB.

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version