Nyheter

21Shares noterar Solana och Polkadot ETP på Euronext

Publicerad

den

21Shares, världens största emittent av kryptovaluta-ETP, noterar sina Solana ETP (Ticker ASOL FP i Euro och ASOL NA i USD) och Polkadot ETP (Ticker ADOT FP i EURO och ADOT NA i USD) på Euronext Paris och Amsterdam den 23 september.

Hany Rashwan, medgrundare och VD för 21Shares sa: ”Vi är glada över noteringen av Solana och Polkadot i både EURO och USD på Euronext Paris respektive Amsterdam. Det är en viktig milstolpe i vårt uppdrag att bygga enkla broar in i kryptovärlden och ge investerare tillgång till den ledande franska och nederländska börsen. Vi förväntar oss att lansera fler spännande nya produkter och fortsätta med noteringar senare i år. ”

Solana (SOL) är ett mycket funktionellt projekt med öppen källkod som bygger på blockchain-teknikens tillståndslösa natur för att tillhandahålla decentraliserad finansiering (DeFi). Viktiga fördelar inkluderar bevis för historisk konsensus, otroligt korta handläggningstider och låga gasavgifter. Enligt Coinmarketcap.com har Solana ett aktuellt börsvärde på 42,3 miljarder dollar och är den sjunde största kryptotillgången den 20 september 2021. ASOL ETP ger ytterligare avkastning genom att satsa belöningar genom att validera transaktioner på Solana blockchain.

Polkadot (DOT) fungerar som en anslutning av blockchains, så att annars oberoende blockchains kan kommunicera med varandra, dela säkerhetsfunktioner och överföra tillgångar fritt till varandra. DOT-token är den inbyggda token i Polkadot -nätverket. Det är utformat för att delta i styrningsbeslut och fungera som ett elektroniskt betalningssystem. Med sitt börsvärde för närvarande över 31 miljarder dollar är det den åttonde största kryptovalutan enligt Coinmarketcap.com. ADOT ETP tar bort inträdeshinder för nykomlingar till kryptovalutaindustrin.

Från och med september 2021 hanterar 21Shares mer än 1,8 miljarder dollar i 15 kryptovaluta -ETP: er, inklusive världens enda ETP: er som spårar Binance, Tezos, olika kryptokorgar och senast Cardano.

Om 21Shares

21Shares tar innovation till nästa nivå med den största sortimentet av kryptovaluta-börshandlade produkter (ETP) i världen. År 2018 var det banbrytande för världens första notering av kryptovalutaindex på SIX Swiss Exchange, och det fortsätter att driva sin kryptovaluta-franchise med banbrytande forskning och banbrytande tillvägagångssätt för produktstrategi. 21Shares syftar till att ge alla investerare ett enkelt, säkert och reglerat sätt att köpa, sälja och korta kryptovaluta genom befintliga bank- och mäklarkonton. Utgivningsplattformen 21Shares, Onyx, används av både 21Shares.

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version