Nyheter

21Shares går in i det modulära blockkedjenätverkets ekosystem med lanseringen av Celestia ETP

Publicerad

den

21Shares, världens största emittent av börshandlade kryptovalutaprodukter (ETP) och ett dotterbolag till 21.co, tillkännagav lanseringen av 21Shares Celestia Staking ETP (Ticker: ATIA). Den nya ETP ger investerare tillgång till Celestias insatsavkastning med den extra fördelen av professionell riskhantering, samtidigt som man undviker behovet av att låsa tillgångar direkt.

Celestia etablerades i oktober 2023 och är ett banbrytande Layer 1 modulärt datatillgänglighetsnätverk designat för att revolutionera blockchain-skalning och distribution. Dess interoperabla design utnyttjar en unik konsensusmekanism och datatillgänglighetssamplingsteknik (DAS), vilket gör blockchain-infrastrukturen säkrare och nästan 99 % billigare att underhålla. 21Shares Celestia Staking ETP tillhandahåller ett reglerat och 100 % fysiskt uppbackat sätt för investerare att ta del av Celestias tillväxt utan att direkt äga token själv.

”Celestia representerar framtiden för blockchain-arkitektur, och vi är glada över att kunna erbjuda investerare möjligheten att delta i dess tillväxt genom vår Celestia ETP”, säger Mandy Chiu, chef för finansiell produktutveckling på 21Shares. ”Som världens största emittent av ETP:er för kryptovaluta, är vi fast beslutna att leverera innovativa investeringsprodukter som låser upp potentialen hos framväxande blockkedjeteknologier.”

Nyckelfunktioner hos Celestia och Celestia ETP inkluderar:

  • Ny struktur för blockchain: Celestias unika design etablerades i oktober 2023 och erbjuder kostnadseffektiv tillgång till blockkedjedata, vilket gör det billigare att driva och bygga blockkedjor. Dess interoperabla design gör den enkel att använda med många olika nätverk, vilket definierar ett banbrytande tillvägagångssätt för att skala nya blockkedjor
  • Insats med lätthet: Med ATIA har investerare möjlighet att få tillgång till insatsavkastning med fördelen av professionell riskhantering samtidigt som de undviker behovet av att låsa tillgångar
  • 100 % fysiskt uppbackad: 21Shares Celestia ETP är 100 % fysiskt backad av de underliggande TIA-tokens som hålls i kylförvaring av en förvaringsinstitut av institutionell kvalitet, vilket erbjuder ett bättre skydd än förvaringsalternativ som är tillgängliga för enskilda investerare.

21Shares Celestia ETP är tillgänglig idag för handel på Euronext Paris & Amsterdam-börsen, och erbjuder investerare en bekväm och säker väg att få tillgång till Celestias transformativa potential och det bredare blockchain-ekosystemet.

NamnISINKortnamnValutaBörs
21Shares Staking Celestia ETPCH1326116832ATIA FP (Euronext Paris)

 

ATIA NA (Euronext Amsterdam)
Euro (Euronext Paris)

 

USD (Euronext Paris)
Euronext Paris & Euronext Amsterdam

Handla ATIA ETP

21Shares Celestia Staking ETP (ATIA ETP) är en börshandlad kryptovaluta (ETC) som handlas på Euronext Amsterdam.

Euronext Amsterdam är en marknad som få svenska banker och nätmäklare erbjuder access till, men DEGIRO gör det.

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version