Nyheter

1MCS ETP är ett sätt att gå kort den brittiska aktiemarknaden

Publicerad

den

WisdomTree FTSE 250 1x Daily Short (1MCS ETP) är en fullständigt säkerställd, UCITS-godkänd börshandlad produkt. ETP spårar FTSE 250 Daily Short Strategy RT Gross TR-index, vilket ger den omvända dagliga utvecklingen av FTSE 250 Gross TR-index, justerat för att återspegla avgifter såväl som de kostnader och intäkter som är inneboende för att blanka aktier.

Till exempel, om FTSE 250 stiger med 1 % under en dag, kommer ETP:n att falla med 1 %, exklusive avgifter. Men om FTSE 250 faller med 1 % under en dag, kommer ETP att stiga med 1 %, exklusive avgifter.

*Tidigare Boost FTSE 250 1x Short Daily ETP

FTSE 250 Daily Short Strategy RT Gross TR Index

FTSE 250 Daily Short Strategy RT Gross TR Index syftar till att replikera det omvända dagliga resultatet av FTSE 250 Index justerat för att återspegla vissa inneboende kostnader och intäkter för att bibehålla de korta positioner som krävs för att uppnå detta mål.

FTSE 250 Index är ett kapitalviktat index som består av det 101:a till det 350:e mest kapitaliserade bolagen som handlas på London Stock Exchange. Detta index beräknas i GBP och publiceras varje minut.
WisdomTree FTSE 250 1x Daily Short (1MCS ETP) is a fully collateralised, UCITS eligible Exchange-

Handla 1MCS ETP

WisdomTree FTSE 250 1x Daily Short (1MCS ETP) är en europeisk börshandlad produkt som handlas på London Stock Exchange.

London Stock Exchange är en marknad som få svenska banker och nätmäklare erbjuder access till, men DEGIRO gör det.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamnISIN
LSEGBP1MCSIE00BBGBF313

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version