Nyheter

0LJC ETC följer priset på WTI

Publicerad

den

WisdomTree Bloomberg WTI Crude Oil (0LJC ETC) är en fullständigt säkerställd, UCITS-godkänd Exchange-Traded Commodity (ETC) utformad för att ge investerare en total avkastningsexponering mot WTI Crude Oil.

Denna ETC ger en totalavkastning som består av det dagliga resultatet för Bloomberg WTI Crude Oil Subindex (BCOMCL), plus ränteintäkterna justerade för att återspegla avgifter och kostnader förknippade med produkten.

Bloomberg WTI Crude Subindex

Bloomberg WTI Crude Oil Subindex är utformat för att återspegla rörelsen i priset på WTI Crude Oil-terminskontrakt som används i Bloomberg Commodity Index.

Indexet mäter prestanda för överavkastning baserat på terminsprisutvecklingen och rullavkastningen. ETC ger dock en total avkastningsprestation som även inkluderar ränteintäkterna på det ställda beloppet.

Handla 0LJC ETC

WisdomTree Bloomberg WTI Crude Oil (0LJC ETC) är en europeisk börshandlad fond. Denna fond handlas på flera olika börser, till exempel Borsa Italiana, Deutsche Boerse Xetra och London Stock Exchange. Av den anledningen förekommer olika kortnamn på samma börshandlade produkt.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETC genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamnISIN
LSEGBXWTIBIE00BVFZGC04
LSEUSDWTIDIE00BVFZGC04
Borsa ItalianaEURWTIDIE00BVFZGC04
XetraEUR0LJCIE00BVFZGC04

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version