Följ oss

Nyheter

ESOL ETC ett börsnoterat sätt att handla Solana

Publicerad

den

SOLetc – ETC Group Physical Solana (ESOL ETC) levererar fysisk exponering mot Solanas kryptovaluta med säkerheten och likviditeten hos en börshandlad produkt.

SOLetc – ETC Group Physical Solana (ESOL ETC) levererar fysisk exponering mot Solanas kryptovaluta med säkerheten och likviditeten hos en börshandlad produkt.

SOLetc – ETC Group Physical Solana (Ticker: ESOL) är en börshandlad kryptovaluta (ETC) som spårar priset på Solanas kryptovaluta som heter Solana (SOL). Solana är ett mycket funktionellt projekt med öppen källkod som bygger på blockkedjeteknologins tillåtelselösa natur för att tillhandahålla decentraliserade finansieringslösningar (DeFi).

Varje enhet i ESOL Solana ETC stöds till 100 % fysiskt av SOL och handlas på europeiska börser, vilket ger investerare ett säkrare och likvidare sätt att få exponering mot Solana. Varje enhet i ESOL ger innehavaren en fordran på ett förutbestämt belopp av SOL.

ESOL ges ut av ETC Group och marknadsförs och distribueras av HANetf.

Varför investera i ESOL Solana ETC?

Ett enkelt sätt att investera i Solana: Att investera i ESOL är lika enkelt som att köpa aktier via din mäklare eller bank. Till skillnad från att investera direkt i SOL, finns det inget behov av att engagera sig i de tekniska utmaningarna med att sätta upp en kryptovaluta-plånbok för att lagra SOL* eftersom dina ESOL-enheter hålls säkert hos din mäklare eller bank.

*Investerare behöver bara en kryptovaluta-plånbok om de vill lösa in sitt certifikat mot SOL.

Investera i Solana på en reglerad börs: ESOL:s primära notering är XETRA, en av de största börserna i Europa. Investerare kan handla med förtroende i vetskap om att alla marknadsdeltagare är strikt granskade och noggrant övervakade för att förhindra marknadsmissbruk till skillnad från kryptovalutabörser, av vilka många är oreglerade. Emittenten har samarbetat med likviditetsleverantörer i världsklass för att säkerställa riklig börslikviditet och snäva spreadar.

Säkert förvar: Emittenten lagrar SOL som backar upp värdepapperen hos Coinbase Custody Trust Company, en säker, reglerad förvaringsinstitut, specialbyggd för att hålla digitala tillgångar. Strikta KYC- och AML-standarder säkerställer att ursprunget för all kryptovaluta i förvar har kontrollerats.

Risker

Investerarnas kapital är i riskzonen och investerare kanske inte får tillbaka det ursprungligen investerade beloppet och bör inhämta oberoende råd innan de fattar ett beslut.

Varje beslut att investera bör baseras på informationen i det relevanta prospektet.

ETC-värdepapper är strukturerade som räntebärande värdepapper, inte som eget kapital.

ETC:er handlas på börser som värdepapper. De köps/säljs till marknadspriser som kan skilja sig från nettotillgångsvärdet för ETC

Handla PLKA ETC

SOLetc – ETC Group Physical Solana (ESOL ETC) är en europeisk börshandlad kryptovaluta. Denna fond handlas på Deutsche Boerse Xetra.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETP genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamn
XETRAEuroESOL
XETRAUSDESOM

Fortsätt läsa
Klicka för att kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.