Följ oss

Nyheter

Rekordintäkter för innehav hos SKYY ETF

Publicerad

den

Rekordintäkter för innehav hos SKYY ETF

Salesforce är ett av de största SKYY-innehaven , det sjunde största med en vikt på 4,1 procent, och har just rapporterat rekordintäkter. Nedan följer en kort sammanfattning av verksamheten hos ett innehav hos SKYY ETF.

Salesforce skapade nyligen en Global Vaccine Cloud-tjänst – som används för den globala COVID-lanseringen av GAVI / COVAX för utvecklingsländer runt om i världen – med stöd av WHO. Få andra spelare har skalan för att hantera en sådan global lansering – med molnprogramvara.

Nedan följer några av förvaltarens Anthony Gingsbergs långsiktiga synpunkter på Cloud. I grunden anser han att Cloud Tech står inför en imponerande tillväxt.

  • Salesforces intäkter ökade med 20% jämfört med samma period året innan. Han tror att Salesforces förvärv av Slack gör att bolaget kan komma att fortsätta visa samma tillväxttakt för 2021.
  • Flytten till molnet fortsätter att accelerera, viket vi ser när i alla leverantörer visar en betydande tillväxt. I Asien har till exempel både Alibaba och Tencent rapporterat en imponerande molnutvidgning över hela Kina.
  • Onlinespel, videostreaming och hälsovård/sjukhus som visar störst molntillväxt – med Asien som övergripande ledare.

Var och hur kan SKYY handlas?

HAN-GINS Cloud Technology UCITS ETF (SKYY) handlas i dag på tre olika börser, London Stock Exchange, Deutsche Boerse (Xetra) och Borsa Italiana och kan handlas i GBP, USD och EUR. Det betyder att det går att handla andelar i HAN-GINS Cloud Technology UCITS ETF (SKYY) genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza .

Fortsätt läsa
Klicka för att kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *